Status ; FARA ? HADI . NADI & ALIETO ?
Beautiful Flowers
Selamat Datang Syawal, Selamat Tinggal Ramadhan
Saturday, 18 August 2012 | 01:17 | 0 Rain[s]
Assalamualaikum Para Blogger. Hmm, sangat sedih semenjak dua menjak nie. Tambahan pula Ramadhan dah nak meninggalkan kita. Tak ada bangun sahur and berbuka puasa lagi. Tak ada pergi ba'azar jumpa abang-abang handsome dah. Tak ada nak usik kawan pasal tak puasa dah *girls only, ulang taip girls only.  Huahua xD

Tadi keluar berbuka puasa dengan kakak Fara, Fariha and kawan-kawan kelas dia. Awesome ! Semua perangai gila-gila. Enjoy habis. Kak Fatin ada DSLR , dapat tangkap gambar akak-akak tu even hanya dua kali. Serious, lepas nie nak kumpul duit then beli DSLR ^_^v . Ber-Iftar dekat KFC BHP Tanjung Malim. Kat mana Tanjung Malim tu? Sila tanya Encik Google okay :P Ada gambarnya , ini dia :



Ini nak balik dah. Sempat lagi kami buat KFC tu macam rumah sendiri. Orang lain tengok je. Haha. Hope tahun depan Fara dapat berbuka puasa dengan kawan kelas macam nie jugak :')  Well, nak cakap Kakak-kakak sekalian. Korang semua memang sporting. Suka lepak dengan korang. Fara doakan korang berjaya dalam SPM tahun nie and terus success dalam hidup. Amin Ya Rabbalalamin. Pictures credits to Sis Fatin
 Liyana



Ini Fara buat sendiri guna photoscape. Cun tak? Hikhik. Di kesempatan ini, Fara nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilftri. Segala salah silap mintak diampunkan. Moga raya tahun nie meriah buat korang semua :')



Ini pict masa hari Rabu, last sekolah. Ada penyampaian hadiah and sumbangan duit raya pada pelajar. Best sangat. This photo taken by Teacher Atmam Nazihah. My Practical teacher from UPSI. Credits to Cikgu Azmi. Fara yang tengah tu, tak adalah comel mana. Yang sedang-2 sahaja. Btw, Fara ada pesanan untuk dua orang jantung hati limpa usus perut pankreas saya nie.

Jie : Kami tahu Jie sedih sebab kehilangan insan yang Jie sayang dalam raya nak dekat nie. Dia bukanlah yang terbaik untuk Jie. Jika dia baik, dia akan bagi sebab kenapa dia minta putus dengan Jie. Jie masih ada keluarga, kawan-kawan yang selalu support Jie. Sesungguhnya Allah Maha Adil. Selama nie Jie sabar dengan sikap dia selama setahun lebih. Bila dah putus, mesti ada hikmahnya. Jangan bersedih, Allah sedang mengaturkan sesuatu yang lebih baik untuk Jie. Allah takkan biar satu pihak saja yang menang. Dua-2 mesti dapat keadilan. InsyaAllah, Jie akan jumpa kebahagiaan Jie nanti.

Ieqa : Aku tahu kau dalam dilema, dalam persimpangan. Aku tak halang dan akan sokong segala keputusan yang kau buat Ieqa. Yaa, mungkin kau yang terburu-buru menerima dia. Dan itu menyebabkan kau rindu masa single kau. Aku tak pasti kau dah putus dengan dia atau belum. Cuma aku harap keputusan yang kau buat atas dasar kehendak bersama. Aku doakan yang terbaik untuk kau. Mungkin kau sayang dia, tapi kau masih belum bersedia nak anggap dia sebagai someone special kau. Aku harap kau sabar :')

So, to both of you , sabar dan tabahlah dalam mengadapi dugaan dan ujian dalam hidup ini. Segala yang baik mahupun yang buruk , semuanya datang dari Allah SWT. Selagi kita dekat dengan Allah, Allah akan permudahkan segala urusan kita. Ingat okay, kita bertiga. Kita lebih dari tiga, kita ada family, ada kawan-2 lain. Kita masih ada agama untuk diikuti dan ada Allah untuk kita mengadu masalah kita. Fara sayang korang dua :') 

Thats all. Fara nak layan twitter and facebook kejap. Kbaii guys !


Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me.
italic underline bold Link

Old Post | New Post