Status ; FARA ? HADI . NADI & ALIETO ?
Beautiful Flowers
Selamat Hari Raya Aidilfitri :)
Monday, 20 August 2012 | 21:30 | 0 Rain[s]
Okay. Today hari raya yang kedua. Ingat nak update semalam tapi busy dengan orang datang ke rumah. Hehe. Btw, Selamat Hari Raya Guys ! Banyak dapat duit raya tak? Fara dapat sikit je, tak masyuk macam tahun lepas pun. And buat pertama kali dalam sejarah hidup Fara, Fara pergi beraya dua buah rumah sahaja. Itu pun dengan family and cousin lain. Yelah, nak pergi sendiri-sendiri malu. Dah remaja, karang kata muka tembok pulak. Tak naklah kan? Haha. 

So, how guys? Meriah tidak raya korang? Fara tak sangatlah, tak tahu kenapa. Cuaca pun bila petang je mesti hujan. So, nak beraya sampai petang kena fikir banyak kali. Takut lenjun, tak pasal-pasal mandi hujan dengan baju raya. Hikhik. Bila tanya kawan-kawan, duit raya banyak tak? Masing-masing ada jawapan sendiri. 

Cakap pasal raya, mesti ingat baju raya baru, kasut baru, langsir baru, and segalanya barulah. Kan kan kan? Macam-macam tema baju raya, rambut Fara tengok raya nie. Yang penting semua handsome and cantik. Semalam Pluto ada kat sini, tapi tak datang beraya pun. Dia nak datang beraya dengan kawan-kawan dia. Haih, macam-macam lah Pluto nie. Hmm, Fara tak ada story sangat nie. Fara upload gambar hari raya pertama jelah. Tadaaaa :

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI. MAAF ZAHIR DAN BATIN. MOGA RAYA KORANG LAGI BERMAKNA DENGAN ADA KELUARGA DAN INSAN TERSAYANG DI SISI.


awak, saya rindu awak. dah lah cuti seminggu. tak dapat nak gila-gila and pelelek awak. handphone je contact :') btw kan kan kan , baju raya kami ada yang warna sama. warna apa? warna COKLAT. suka suka suka. Awak, saya sayang awak 

Bonjour
You've Stuck


Welcome to My blog. I hope you +Follow me.
italic underline bold Link

Old Post | New Post